Най-добрите оферти в твоята поща.

Последни статии

ОТНОСНО ESEE

Видове стомани използвани при производството на продуктите COLD STEEL

Поддръжка и грижа за ножовете

Оцеляване в дивата природа

Нова литература

Политика за конфиденциалност

Политика за защита на лични данни.

 

"КАДКО" ООД е регистрирано като Администратор на лични данни и като такъв следва политика за защита на личните данни съгласно Закона за защита на личните данни.

Удостоверение за администратор на лични данни № 154756

 

Автоматично събирана информация, която не е от личен характер

StayAliveShop се придържа към защитаването на личната информация на посетителите на страницата StayAliveShop. Автоматично събраната информация от страницата на StayAliveShop е статистическа и касае нашите клиенти, продажбите, характера на трафика и друга информация свързана със сайта. Тази информация ни е необходима за повишаване качеството на сайта и на предлаганите услуги.

 

Лична информация

Ние не бихме могли да доставим желаните от Вас продукти, ако не разполагаме с информация за Вас. На нас са ни необходими Вашето име, адрес за доставка, телефон за контакт и e-mail, на които ще получите потвърждение за направената от Вас поръчка. Ние може да използваме подобна информация за предоставяне на отговори на Вашите въпроси или за осъществяване на контакт с Вас по електронната поща или телефона, за да Ви информираме при желание от Ваша страна за нови продукти, услуги или промоции, които могат да бъдат предложени от нас.

Събраната информация се обработва само и единствено, за да сключим договор за покупко-продажба и доставка на стоките, публикувани на страницата на StayAliveShop.

В допълнение към информацията от личен характер, която Вие може да ни предоставите, този сайт може да използва технология, която да ни дава възможност да събираме определени технически данни, като например, за Вашия адрес според протокола на Интернет, операционната система на Вашия компютър, типа на Вашия браузер, характера на трафика в мрежата, както и адресите на каквито и да било цитирани страници в мрежата.

 

Сигурност

Винаги съществуват известни рискове във връзка с предоставянето на информацията от личен характер, независимо дали това се извършва лично, по телефона или с използването на Интернет, тъй като нито една система или технология не са абсолютно сигурни, защитени против манипулиране или нападения от страна на хакери.

Ние сме  положили всички усилия за вземане на подходящи мерки за предотвратяване и минимизиране на рисковете от неоторизиран достъп, неправилно използване и неточности във връзка с вашата лична информация. За целта използваме технологии за шифроване при събирането или пренасянето на информация, която има по-специални изисквания по отношение на сигурността.

 

Точност на събраната информация

Във връзка с поддържането на сайта ние се стремим своевременно да актуализираме, коригираме или заличаваме каквато и да било непълна, неточна или остаряла информация както по наша собствена инициатива, така и по Ваше искане.

 

Идентифициране на посетителя

Възможно е към Вашия персонален компютър да бъде изпращана информация, която да ни позволява да Ви идентифицираме. Такава информация е известна обикновено под названието "cookies" и показва кога и по какъв начин нашите посетители използват този сайт. Тази информация може да ни помогне да продължим да подобряваме нашия сайт. Ние ще използваме тези “cookies” само за преглеждане на тази информация върху Вашия твърд диск, която е била поставена там от “cookies” от нашия сайт. Използването на такива “cookies” представлява индустриален стандарт и голям брой сайтове в мрежата ги прилагат. Тези “cookies” се запаметяват върху Вашия персонален компютър, а не в сайта. Ако Вие не желаете да получавате “cookies”, или ако желаете да бъдете уведомявани, когато те се поставят, Вие имате възможност да конфигурирате Вашия браузър да осъществява това, ако той предлага такава възможност.

 

Промени

Ние имаме право да променяме тази политика за защита на личните данни съобразно ЗЗЛД, както и да променяме, модифицираме или оттегляме достъпа до този сайт, или до съдържанието на неговите страници по всяко време, със или без предварително уведомяване

 

 

Платформа за ОРС